Divatos, látványos és egyedi fürdőszobák, zuhanyzók kialakítására kínálnak lehetőséget az újszerű, funkcionális megoldások, a zuhanyfolyóka rendszerek, melyek alkalmazásával a helyiség burkolata elegánsan, egy síkba fektethető.A víz elvezetéséről gondoskodó zuhanyfolyókák alkalmazásával nincs szükség zuhanytálca beépítésére, és a helyiség lapburkolatának száraz, illetve – zuhanytálcaként használt – nedves területe szintkülönbség nélkül alakítható ki, ami kényelmes és biztonságos zuhanyzást tesz lehetővé. A fürdőszoba egy síkba fektetett padlója esztétikus összhatást kelt, egységet, harmóniát és eleganciát sugallva, új és nagyobb térérzetet nyújtva.A tetszetős felületkezelésű, rendkívül hosszú élettartamú, korróziómentes nemesacélból készülő ACO zuhanyfolyókák különféle mintázatú ráccsal fedhetők. A rácsok könnyen leemelhetők és kivehetők, a bűzzár, a folyóka és a vízelvezető cső egyszerűen tisztítható, karbantartható.A zuhanyfolyóka alkalmazása nem befolyásolja a fürdőszoba, zuhanyzó burkolatának kiválasztását, bármilyen, akár nagyméretű lapburkolattal is gyönyörűen összeépíthető.

A burkolatot egy, illetve két irányba, a folyóka felé történő lejtéssel kell kialakítani, így elkerülhető, hogy a zuhanyzórész alján megrekedjen a víz. A zuhanyfolyóka új és felújítandó fürdőszobákba egyaránt könnyen beépíthető.

 

A műszaki adottságokhoz való alkalmazkodás, illetve az esztétikai igények kielégítése érdekében különféle típusú zuhanyfolyókákat kínál az ACO Magyarország:

• szigetelőperemes zuhanyfolyóka (közvetlenül a lapburkolat alatti szigetelés alkalmazásakor);

• alacsony beépítési magasságú folyóka (ha vékony a födém feletti rétegrend);

• burkolható tetejű folyóka és padlóösszefolyó (alkalmazásukkal csak a burkolat látszódik);

• sarokfolyóka (sarkok, illetve íves kialakítású zuhanyzórészek kialakításához).

 

A fürdőszoba egységes megjelenése érdekében a zuhanyfolyóka és a – szintén rozsdamentes – padlóösszefolyók rácsmintázata egyeztethető. Forrás: epitesimegoldasok.hu, zuhanytalcanelkul.hu

Zuhanyfolyókák

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük